"Я - стара і страшна? То милуйтеся їхніми личками": Фреймут опублікувала фото українок в соцмережі, які розкритикували її зовнішність

Підписники телеведучої високо оцінили ідею, хоча деякі були незадоволені таким кроком.

Ольга Фреймут. Фото:Viva!

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі знімки дівчат, які напередодні розкритикували її фотографії. У відповідь на критику з приводу її зовнішності, зірка телеекранів відреагувала досить несподівано, зазначають Патріоти України.

Ольга публічно показала дівчат, які висловили своє невдоволення. "Героїнь", які назвали Фреймут "старою і страшною", вона розмістила в своєму Instagram-акаунті.

"Дівчата, після вчорашнього фото, яке вас засмутило, вирішила прислухатися: виспалася і з’їла бутерброди на ніч. Я обіймаю кожну, хто цінує у мені людину, яка має право на втому, зморшки біля очей і хворобливий вигляд. А тих панянок, які радикально висловилися в мою сторону, хочу показати у себе на сторінці. Вони кажуть, що я дуже стара і страшна. Пропоную тоді помилуватися їхніми личками", — іронічно написала телеведуча.

Шанувальники Ольги високо оцінили її ідею: пост зібрав майже 35 тисяч лайків і кілька тисяч коментарів зі словами підтримки на адресу ведучої.

Раніше Ольга Фреймут була розкритикована своїми підписниками, які бурхливо відреагували на її знімок. Так, багато фоловерів написали, що їй варто виспатися, поїсти і відпочити, адже виглядає вона занадто худою і постарілою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...