"Я його не боюся - мені погрожував сам Путін": Саакашвілі про погрози Коломойського

Губернатор Одещини впевнений, що йому не треба перейматися через інформаційні війни з боку олігарха.

Михайло Саакашвілі. Фото: соцмережі.

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі гостро відреагував на погрози на свою адресу від бізнесмена Ігоря Коломойського і дав гідну відсіч українському олігарху, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Михайло Саакашвілі прокоментував агресивну поведінку Ігоря Коломойського і його погрозу. "Коломойський, олігархи - вони, як герпес. Коли держава слабка, вони розмножуються і поширюються", - заявив політик.

Крім того, Саакашвілі підкреслив, що йому погрожував підвісити за одне місце куди більш серйозний ворог - Путін. За словами голови ОДА, йому не варто боятися Коломойського, який винен бюджету України мільярди, і якому дешевше викинути 200 млн. на інформвійну і розгойдування ситуації в країні, ніж заплатити.

Публічна загроза Авакова заарештувати Фірташа і маски-шоу спецназу в аеропорту в очікуванні його приїзду були так само були розкритиковані Саакашвілі. За його словами, це було шоу і попередження не приїжджати. "Хотіли б заарештувати - зробили б це тихо силами "двох людей у цивільному", - резюмував він.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...