"Я мстю и мстя моя ужасна": Аксьонов погрожує внести Порошенка до списку "деструктивних організацій"

За словами представника окупаційної влади Криму, санкції проти нього особисто були викликані тим, що українській владі "немає чим зайнятись".

Аксьонов погрожує Порошенку. Фото: соцмережі.

Пособник російських окупантів в Криму Сергій Аксьонов, який називає себе «Главою Криму», пригрозив ввести зустрічні санкції щодо української влади. Про це Патріоти України інформують з посиланням на ресурс "Лента.ру".

Так, сьогодні, вісімнадцятого жовтня 2016 року, Аксенов дізнався що його внесено Президентом України Петром Порошенком до списку осіб, до яких застосовуються індивідуальні санкційні обмеження. Кримський «глава» у відповідь пообіцяв внести Порошенка у список «деструктивних організацій» (російське законодавство такого терміну не містить взагалі – ред.). Більше того, за словами Аксьонова, санкції проти нього викликані тим, що в українській владі немає чим зайнятись. Чиновник переконаний, що «нічого людям робити, от вони з жиру і бісяться».

«Не знаю, куди вони мене ще не внесли», - бідкається Аксенов. Нагадаємо, напередодні президент своїм указом затвердив рішення РНБО про розширення санкційного списку щодо Російської Федерації за незаконну анексію Криму на агресію на Донбасі. Так, до нього було додано сто шістдесят сім російських юридичних осіб, а також низку політиків, в тому числі і пособника окупантів Сергія Аксенова. Цим особам заборонено в’їзд на територію України та заморожено їх активи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...