"Я неодноразово писав, що вона дура від Бога і зрадник": Поярков звинуватив Савченко в редагуванні його сторінки у Вікіпедії (фото)

Слід зазначити, що комп'ютер, з якого вносилися правки в сторінку Пояркова, знаходиться в російському місті Краснодар.

Сергій Поярков. Фото: iPress.ua.

Невідомі внесли ряд некоректних правок в сторінку відомого українського художника Сергія Пояркова на сайті Вікіпедія. Сам художник вважає, що сторінку відредагували прихильники народного депутата Надії Савченко, так як правки були внесені з території Росії. Відповідний коментар Поярков дав одному з українських інформаційних видань, передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

За словами художника, злом його сторінки в популярній інтернет-енциклопедії означає, що його особистість перейшла на новий рівень популярності. «Коли ти є в Вікіпедії - це престижно, а коли в Вікіпедії намагаються ламати твою сторінку, і намагаються заподіяти шкоду, значить, це вже наступна ступінь популярності. Дякую ворогам, що вони мене цінують», - сказав художник.

Разом з тим Поярков допускає, що відредагувати його сторінку могли прихильники народного депутата України Надії Савченко, так як саме вона останнім часом активно ним критикувалася. «Упевнений, що особисто вона власними руками цього не робила з очевидної для всіх причини - гостра і клінічна відсутність мозку і практичних навичок у всіх областях. Але її московські куратори - народець цілком кваліфікований. Я неодноразово писав, що вона дура від Бога і зрадник. Тому маю право вважати її апологетів головними підозрюваними», - каже художник.

Слід зазначити, що комп'ютер, з якого вносилися правки в сторінку Пояркова, знаходиться в російському місті Краснодар. Це стало відомо, завдяки наявній IP-адресі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...