"Я нічого не бояюся": Терорист Гіві після вбивства Мотороли зробив гучну заяву

Також бойовик заявив, що не планує посилювати свою охорону і буде продовжувати вести звичний спосіб життя.
Терорист Гіві. Фото: Эспрессо TV.

Один з найкривавіших терористів Донбасу, т.зв. командир батальйону "Сомалі" Михайло Толстих (більш відомий як "Гіві") заявив, що не боїться за своє життя. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Після загибелі командира підрозділу "ДНР" "Спарта" Арсена Павлова з позивним "Моторола" багато хто висловив думку, що "Гіві" - наступний. Бо дуже багато крові на його руках. Причому крові як українських воїнів і мирних громадян, так і самих вояків-окупантів, яких "Гіві" нерідко посилав під кулі, а то і сам вбивав (відомо, що він приймає наркотики і не дружить з головою).

"Я не боюся нічого. Мені нема чого втрачати. Я знаю, що я роблю свою справу. Я воюю за свою землю і вільну республіку", - бундючно відповів Толстих на прогнози, м'яко кажучи, несприятливі для його подальшого існування. Також "Гіві" заявив, що не планує посилювати свою охорону і буде продовжувати вести звичний спосіб життя. Раніше в соціальних мережах повідомляли, що Толстих відразу після загибелі Павлова, втік в Придністров'я. Але, схоже, це не так. Втім, хоробрим "Гіві" міг бути і з далекого притулку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...