"Я понимаю квартира за миллиард. Но туфли за 50 000 рублей использовать для разжигания ненависти?": Дмитро Медведєв знову у центрі скандалу

Фото відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією з черевиками Медведєва від Jimmy Choo вартістю понад $ 700 викликало бурхливу дискусію в суспільстві.

Дмитро Медведєв. Фото: Главпост.

Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв знову опинився в центрі скандалу: глава уряду з'явився на публіці в туфлях за 50 тисяч рублів. Фото відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією з черевиками Медведєва від Jimmy Choo вартістю понад $ 700 викликало бурхливу дискусію в суспільстві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Частина користувачів обурилася тим, що до другої особи держави "чіпляються" через дрібниці. У Мережі росіяни пишуть, що людина, чий річний дохід становить кілька мільйонів, може дозволити собі такі туфлі, тим більше зараз навіть у дітей є дорогі гаджети вартістю десятки тисяч рублів.

"Медведев уже 10-й год зарабатывает по 9/7 млн рублей в год + государственные привилегии как руководителю 1 ранга страны", "Как станете президентом - будете ходить в сланцах. А пока привет сумочке Юлии Навальной за 150 000 рублей. И держитесь там", "Я понимаю квартира за миллиард. Но туфли за 50 000 рублей использовать для разжигания ненависти?", "90% студентов в мск айфоны за 60, им тоже привет пенсионерам передать?" – пишуть користувачі.

Знайшлися й ті, хто висміяв аргументи про смартфони в метро і довічні орендовані квартири, в той час як прем'єр запросто купує десятки туфель за сотні доларів, дорогі костюми і їздить на машинах преміум класу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...