"Я рада, что уехала оттуда. Мерзкая страна, мелкие людишки", - колишній шеф-редактор "Інтеру" знов образила Україну

Користувачі соцмереж вкотре нагадали, що треба переглянути не тільки умови праці російських журналістів в Україні, але й звернути пильну увагу на ті ЗМІ, які їх наймають.

Марія Столярова. Фото: www.fttc.com.ua.

Скандальний колишній шеф-редактор телеканалу "Інтер" громадянка РФ Марія Столярова, яку нещодавно депортували з України, зробила образливий випад на адресу українців. Про це повідомив нардеп від "Народного фронту", позаштатний радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Давно пора!((( вже навіть перезріло!!...", "Питання не до столярової, а до її роботодавців: льовочкіна і фірташа", "і телеканал" Україна " можна "перевірити", "може пора закривати Інтер - це тупо філія і калька з рашкаТВ", "Все сепарські телеканали слід позбавити ліцезії, тобто закрити! У нас війна. Гібридна і гібридно потрібно вводити воєнний стан, на половину. Зараз все наполовину", "так сам канал говорить про україну, як про третю країну, як зі сторони. причому тут лібералізм. він потрібен, але яке він має до всього цього відношення?" - коментують пост Геращенко користувачі соцмережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...