"Я сама не запрошую його на наради": Деканоїдзе пояснила, чому хоче звільнити Ківу

Керівник Нацполіції пояснила, що Ілля Ківа здатний організувати тільки хаос, але не нормальну роботу.

Хатія Деканоїдзе. Фото: zn.ua.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що подала заяву на звільнення скандального начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллі Киви. В інтерв'ю DT.UA, вона зазначила, що не бачить його в Нацполіції, передають Патріоти України.

"Я подала заяву на його звільнення. Як офіцер честі, не бачу цієї людини в новій Національній поліції. Зараз рішення не за мною. Що я ще можу сказати в цій ситуації? І взагалі я не зовсім розумію, чому питання Ківи таке важливе для медіа простору", - каже Деканоїдзе.

"Я сама не запрошую його на наради. Я не бачу результатів його роботи. Більше того, у нього немає доступу до секретної інформації. Від організованого цим офіцером хаосу в департаменті страждають і справа, і люди, які там працюють. Подробиць більше не скажу, тому що боюся скотитися в емоції. Я сподіваюся і майже впевнена, що невдовзі підлеглого з таким прізвищем у мене не буде", - додала вона.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...