"Я в шоке", - активістка Femen, яка напала на Лукашенка з Порошенком, не задоволена рішенням українського суду

Анжеліна Діаш заявила, що виконає рішення суду, хоча і дуже обурена.

Анжеліна Діаш. Фото: скріншот з відео.

Печерський районний суд Києва в суботу обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання активістці руху Femen Анжеліні Діаш, яка намагалася напередодні влаштувати акцію під час підписання українсько-білоруських міжурядових документів, повідомив її адвокат Ярослав Яценко. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

«Анжеліні обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, зі здачею закордонного паспорта», - написав він на сторінці в Фейсбуці. У свою чергу Діаш прокоментувала рішення суду.
«Я не здивована в тому плані, що потрібно для Лукашенка показати, як у нас тут жорстко, але це несправедливо. Ви сьогодні почули чому. Тобто я абсолютно з цим не погоджуся. Але я виконаю те, що сказав суд. Але я просто в шоці, тому що хотілося якоїсь справедливості в нашій країні. За те, що ми вмирали і за що боролися. Демократична країна, і можна висловлювати свою думку вільно. У будь-якому вигляді протесту. Я просто шокована насправді», - сказала активістка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...