"Я живой, я легитимный!": Мережу потішили нові заяви ватажків "ЛНР" (відео)

Ігор Плотницький вкотре запевнив "підданих", що нікуди не тікав, а тільки їздив у Росію "на переговори".

Плотницький запевняє, що все контролює? Фото: соцмережі.

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький і його візаві у конфлікті в Луганську відсторонений глава МВС ЛНР" Ігор Корнет зробили заяви з приводу ситуації в "республіці". Відео із поясненнями Плотницького та Корнета опубліковані на YouTube, передають Патріоти України.

"Ігор Корнет був відсторонений від займаної посади, але у маленької людини розбурхалися великі амбіції. Він чомусь вирішив, що рішення суду для нього не указ", - сказав Плотницький.

"Не вірте всьому, що публікують в інтернеті. Я шкодую про те, що на сьогоднішній день "ЛНР" стала майданчиком для інсинуацій, але, з іншого боку, значить, десь ми серйозно просунулися, якщо нас так хочуть зробити ворогами", - додав ватажок "ЛНР", заявивши, що він не залишав територію "республіки".

У свою чергу, Корнет заявив, що в Луганську на даний момент йде ліквідація "великої диверсійної групи", а також спільно з "МГБ ЛНР" проводиться затримання "агентів українських спецслужб". Також до цієї операції, сказав Корнет, залучені бойовики "ДНР". За його словами, якісь агенти передавали "спотворену інформацію" Плотницькому.

У свою чергу, пособник бойовиків "ДНР" з РФ Олександр Жучковський поділився свій точкою зору щодо ситуації в Луганську.

Заяви Плотницького та Корнета прокоментували користувачі Twitter.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...