Як далеко ви, брати по розуму: Вчений прогноз, коли земляни зустрінуться з інопланетянами

Що маємо – не цінуємо. Незвичайних людей і на Землі багато, багато таємниць – тільки розгадувати. Та ж ні – хочеться неземного.

Може, інопланетяни виглядають так? Фото: factroom.ruНа думку астрономів, перший контакт з інопланетянами відбудеться через 1500 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Вчені з Корнельського університету заявили про те, що чекати контакту з розумними інопланетянами найближчим часом не варто. На думку дослідників, розумне життя мешкає на відстані 1500 світлових років від Землі, а значить, контакту з нею можна очікувати не раніше, ніж через 1500 років.

Свої висновки вчені озвучили на щорічній зустрічі Американського астрономічного товариства. Вчені заявили про те, що земляни до сих пір не змогли знайти розумне життя у Всесвіті через величезний розмір космосу. Дослідники прорахували те, яких меж досягли сигнали людства. На думку вчених, людство "вийшло" в космос разом з появою радіо та телебачення.

Згідно з розрахунками вчених, людство змогло охопити сферу, в якій розташовуються три тисячі землеподібних планет, лише невелика частина яких може виявитися населеною. На даний момент "зона комунікації" охопила менше тисячної частки відсотка зірок від загального числа зірок Чумацького Шляху. Через 1500 років "зона комунікації" охопить вже половину зірок галактики і тоді можна очікувати контакту з інопланетянами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...