Як добре, що СРСР наразі репрезентує лише Горбачов: Мережу вразив конкурс красунь "імперії зла" (відео)

Користувачі мережі, які переглянули відео так званого конкурсу краси "Міс СРСР", висміяли учасниць і були шоковані їх зовнішнім виглядом.

"Міс СРСР" вибирали в Дубаї. Фото:fakty.ictv.uaУ Дубаї (ОАЕ) пройшов конкурс краси "Міс СРСР". Відео з учасницями цього "феєричного шоу" з'явилося в соцмережі Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Лайм. При цьому користувачі мережі, які переглянули відео, висміяли учасниць і були шоковані їх зовнішнім виглядом.

Переможницею стала якась Христина з Криму, а серед претенденток були українка, росіянка, білоруска і інші.

Переможниця

"Так, пристібайтеся до стільців або на чому ви там сидите, зараз я вам покажу учасниць конкурсу краси "Міс СРСР", - йдеться в описі до опублікованого відео. - Почну з плюсів. Плюс таких конкурсів в тому, що вони в черговий раз нагадують, як це чудово, що все-таки СРСР розпався. Мінуси в усьому іншому.

Автор акцентував увагу на представниці Росії, яка відзначилася своїм зовнішнім виглядом. «Дівчина в хустці, яка співала на Червоній площі в центрі Москви відразу для двох президентів - Єльцина і Путіна, посіла друге місце", - відзначили користувачі.

- Та годі вже ліричних відступів, перейдемо до справи. Відео я скоротила, бо навряд чи ви будете готові дивитися 10 хвилин, в нарізці не всі колгоспниці, тому що мені було просто ліньки, але тут кращі, і останньою ви побачите переможницю. До речі, я спеціально залишила відфотошоплені фото, щоб ви розуміли, наскільки реальність відрізняється від реклами, — інтригує автор відео.

Автор акцентував увагу і на представниці Росії, яка відзначилася своїм зовнішнім виглядом. - Дівчина в хустці, яка співала на Красній площі в центрі Москви відразу для двох президентів — Єльцина і Путіна, посіла друге місце, - повідомили у мережі, барвисто відрекомендувавши росіянку.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...