Як символ недбальства влади: Обвалений Шулявський міст показали з висоти пташиного польоту (відео)

Рух шляхопроводом відновлено.

Жителі Києва скаржаться, що міській владі давно було відомо про аварійність Шулявського шляхопроводу, але проблема так і не була вирішена до його обвалу, повідомляють Патріоти України з посиланням Обозреватель.

Так, увечері 27 лютого в Києві частково обвалився Шулявський міст. Ніхто не постраждав.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що, за висновком фахівців, причиною обвалення конструкцій мосту стала корозія бетону консолі. Кличко доручив перевірити всі київські шляхопроводи і визначитися щодо їхньої подальшої експлуатації. 28 лютого будівельники обгородили відбійником місце, де обвалилася консоль тротуарної частини Шулявського мосту.

Крім того, вони виставили пластикові обмежувачі руху вздовж обох сторін шляхопроводу, звузивши його приблизно на 2 м, тобто замість двох смуг в кожну сторону на мості залишилося півтори смуги. Рух шляхопроводом вранці вже було відновлено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...