Як український журналіст майстрував домовини для померлих італійців (відео)

Віталій Глагола у рамках експерименту поїхав у Італію, щоб знайти там швидкий спосіб великого заробітку

Журналіст майстрував труни заради нового проекту. Фото: "Мукачево.Нет"

На Новому каналі в рамках програми Абзац у найближчий понеділок презентується новий спецпроект "Заробітчани". Журналісти розповідатимуть, як вони заробляли гроші за кордоном. Акцент - саме на тому, як розбагатіти. Про це інформують Патріоти України з посиланням на mukachevo.net.

Віталій Глагола, власкор Нового каналу на Закарпатті, став одним із героїв проекту - він майстрував в Італії труни для небіжчиків.

"Наш спецпроект "Заробітчани" показує, де і скільки можна заробити закордоном простому українцю. Мені дісталась Італія і їхав я туди без щодних попередніх домовленостей про роботу. Добирався бюджетно: і бла-бла-каром, і лоукостами. Шукав усе на місці. Майже без грошей в кишені я проїхав з Риму до Болоньї та Мілану у пошуках роботи. Ким тільки не довелось попрацювати - був бейбісітером, ба навіть домовини для кремації робив. Словом, випробував на собі не одну професію і дійсно отримував гроші за свою працю. Аби зекономити на продуктах, купував їх не у надто чистеньки колег-заробітчанів із Бангладешу. Ну, все більше не можу, усі подробиці в ефірі Абзацу на Новому каналі", - каже Віталій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...