Як знищити гордість українського футболу: ЗМІ звинуватило Коломойського у вбивстві "Дніпра"

Футболісти без участі тренерського штабу провели зустріч з генеральним директором клубу Андрієм Стеценком.

Ігор Коломойський. Фото:vidomosti-ua.com

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич у коментарі Sport Arena заявив, що керівництво зібрало футболістів, запропонувавши їм варіант покинути команду за власним бажанням. Про це пише видання ZN,UA, передають Патріоти України.

"Відомо, що Андрій Стеценко збирав команду без тренерського складу і сказав футболістам: хто хоче — може йти. Але до Нового року клубу треба повідомити про це. Такі слова були сказані лише футболістам.

Мені складно коментувати дану ситуацію. Думаю, що покинути команду вони можуть безкоштовно". Людина з близького кола Ігоря Коломойського, засмучена цим кроком власника "Привату", на умовах анонімності заявила виданню: "Це помста за втрату колишніх бізнес-можливостей в "Укрнафті".

Це меседж, послання президенту". "Примітно, що коли заарештували Геннадія Корбана, Ігор Валерійович "Дніпро" не розпускав", - зазначив співрозмовник.

У той же час захисник "Дніпра" Артем Федецький спростував слова головного тренера Мирона Маркевича про те, що керівництво клубу заявило футболістам про розпуск команди після Нового року.

"Нікого безкоштовно відпускати не будуть. Напевно журналісти просто неправильно зрозуміли слова Маркевича. Розмова з керівництвом була.

Нам сказали, що гравці, які хочуть піти, можуть звертатися - керівництво нікого насильно тримати не буде. Нормальний робоча розмова", - зазначив Федецький.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...