"Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія..", - Чечеринда (фотофакт)

Користувачів мережі розлютила компанія артиста.

Віталій Козловський. Фото: Актуальна Мережа Новин.

"Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія.. Як там у пісні: "Нєту нікакіх проблєм, кромє етіх хрізантем. Кроме жолтих опоздавших хрізантем...", - написав журналіст Єгор Чечеринда у соцмережі "Фейсбук" та поділився скріншотом зі сторінки співака, передають Патріоти України.

У коментарях до посту Штепа назвала Козловського справжнім другом, який завжди підтримує у важкі хвилини. "Впевнена, що ми всі будемо з тобою завжди", - написала сепаратистка.

Користувачів мережі розлютила компанія артиста. "Той випадок, коли замість мізків пластилін", - прокоментувала його знімок українська продюсер Олена Мозгова.

"Був у мене в друзях Віталька, але вже немає. Нехай тепер сепаратистка Неля Штепа його оголені фотки лайкає", - написав продюсер музичної компанії Navsi100 Захар Клименко.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...