"Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія..", - Чечеринда (фотофакт)

Користувачів мережі розлютила компанія артиста.

Віталій Козловський. Фото: Актуальна Мережа Новин.

"Які люди! Віталій Козловський "бєзумно рад встрєчє" з сепаратисткою Нелею Штепою... повна іділія.. Як там у пісні: "Нєту нікакіх проблєм, кромє етіх хрізантем. Кроме жолтих опоздавших хрізантем...", - написав журналіст Єгор Чечеринда у соцмережі "Фейсбук" та поділився скріншотом зі сторінки співака, передають Патріоти України.

У коментарях до посту Штепа назвала Козловського справжнім другом, який завжди підтримує у важкі хвилини. "Впевнена, що ми всі будемо з тобою завжди", - написала сепаратистка.

Користувачів мережі розлютила компанія артиста. "Той випадок, коли замість мізків пластилін", - прокоментувала його знімок українська продюсер Олена Мозгова.

"Був у мене в друзях Віталька, але вже немає. Нехай тепер сепаратистка Неля Штепа його оголені фотки лайкає", - написав продюсер музичної компанії Navsi100 Захар Клименко.


ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...