Якщо не блефують: Bloomberg дізнався про нове ставлення Кремля до Трампа

Однак чиновники РФ можуть навмисно принижувати очікування Кремля від Трампа, щоб розвіяти підозри США про його підтримку Росією.

Кремль навмисне робить вигляд, що розчарувався в Трампі? Фото: Рейтерс.

У Кремлі первісна ейфорія від можливої розрядки у відносини з США після обрання президентом Дональда Трампа змінилася на скептицизм. Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на чотирьох високопоставлених чиновників РФ, передають Патріоти України.

Зокрема, у Кремля викликають побоювання деякі суперечливі заяви Трампа. Так, минулого місяця він заявляв про необхідність значно розширити ядерний арсенал США і допускав нову гонку озброєнь, проте минулого тижня Трамп заговорив про скорочення ядерних арсеналів і допустив ядерну угоду з Росією. Проте агентство пише, що чиновники РФ можуть навмисно принижувати очікування Кремля від Трампа, щоб розвіяти підозри США про його підтримку Росією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...