Януковича запідозрили у пияцтві

Крім того, історик Соловей зазначив: деякі представники російської влади хочуть, щоб Янукович ще повернувся в Україну.

Янукович. Фото: 24 канал

Віктору Януковичу набридло пити гірку. Про це заявив російський історик Валерій Соловей, передає "Ехо Москви", повідомляють Патріоти України.

"Ще раз повторюю, це до речі дуже важливо. Януковичу набридло сидіти в затворі, вибачте за цинізм, пити гірку ... Злі, але обізнані люди кілька разів про це згадували", - сказав Соловей. Історик зазначив, що деякі представники російської влади хочуть, щоб Янукович ще повернувся в Україну.

"Ті люди, які беруть участь в цій справі, вони виходять з передумови давньої, що Україна ось-ось завалиться під тягарем власних помилок і злочинів. Що вона вагітна черговим третім майданом. І що коли це трапиться, то Віктор Янукович може знадобитися Україні. Як ви пам'ятаєте, справа була в деяких пострадянських республіках, припустимо, як Шеварднадзе свого часу досить тріумфально повернувся в Грузію. Надії будуються на цьому, але я можу сказати, що вони абсолютно безпідставні. Нічого подібного не станеться", - заявив він. "Люди дуже не люблять людей, вибачте за тавтологію, політиків в даному випадку, які кидають свою власну країну в критичний момент", - додав Соловей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...