Йдуть на рекорд: Правоохоронці Одеси заблокували кілька десятків “груп смерті”

З початку року на території Одеської області не зареєстровано жодного випадку скоєння суїцидів дітьми, проте мали місце три спроби суїциду.

Підлітковим суїцидам можна запобігти. Фото: Ракурс.

В Одесі правоохоронці виявили 91 “групу смерті”, 34 із яких вже заблоковані. Про це сьогодні на засіданні круглого столу з питань профілактики фактів суїциду серед неповнолітніх розповів начальник Причорноморського управління кіберполіції Ю. Виходець, передають Патріоти України із посиланням на УНН.

Всього з початку року на території Одеської області не зареєстровано жодного випадку скоєння суїцидів дітьми, проте мали місце три спроби суїциду. В основному, покінчити з життям намагалися діти віком від 12 до 17 років. Працівники ювенальної превенції постійно співпрацюють з кіберполіцейськими, які щоденно здійснюють моніторинг ресурсів Інтернет-мережі з метою виявлення інформації щодо груп, які спонукають неповнолітніх до вчинення самогубства та завдання собі тілесних пошкоджень.

Таким чином, на сьогоднішній день вже виявлено трьох підлітків, які є учасниками т.зв. “груп смерті”. Також встановлено один факт виявлення надрізів та ран на тілі підлітка, характерний для учасників суїцидальних груп. На даний момент встановлюються обставини отримання дитиною цих тілесних ушкоджень та місцезнаходження адміністратора групи в соцмережі, який давав неповнолітньому завдання нанести собі тілесне ушкоджень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...