Їх порахували і впорядкували - розплата неминуча: запрацював сайт-база даних про бойовиків "ДНР" та їх посібників

"Стоп тероризму"- це впорядкована база "посадових" осіб, які входили або входять до структури "правоохоронних, судових органів", а також "органів самоврядування ДНР", аж до нижчої ланки.

В'ячеслав Аброськін. Фото: donbass.ua.Сайт під назвою "Стоп тероризму" вже нараховує дані про 784 членів угруповання "ДНР". Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції України області В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

За його словами, дана база має відмінності від вже існуючих аналогічних ресурсів. "Відповідаючи на коментарі по "Миротворцю" і іншим подібним сайтам,"Стоп тероризму"- це впорядкована база "посадових" осіб, які входили або входять до структури "правоохоронних, судових органів", а також "органів самоврядування ДНР", аж до нижчої ланки", - написав Аброськін.

"Допоможемо "бандформуванню "ДНР" стати "публічними", - написав Аброськін. Базу планують оновлювати щодня. Раніше Аброськін повідомляв, що сайт не є офіційним представництвом Донецького обласного управління поліції і підтримується групою волонтерів. Він додав, що для заповнення відсутньої інформації буде вітатися допомога всіх небайдужих громадян.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...