"Інтер" звернувся до Порошенка з благаннями про порятунок

Автори звернення попросили президента "не залишити ситуацію без уваги".

"Азов" заблокував будівлю "Інтера". Фото: Українська правда.

Телеканал "Інтер" звернувся до президента Петра Порошенка з проханням "захистити від тиску". Текст звернення розміщений на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

"Телеканал звертається до Вас як до гаранта Конституції України та просить втрутитися у ситуацію, пов'язану з подіями, що відбулися сьогодні біля будівлі телеканалу. Сьогодні, 25 лютого в районі 10 години ранку група осіб, що представилася представниками різних громадських організацій, зокрема "Цивільним корпусом "АЗОВ", у кількості близько 50 осіб, оточили будівлю телеканалу, блокувавши виїзди і в'їзди. В результаті було зірвано роботу знімальних груп", - йдеться в тексті.

Також автори звернення попросили Порошенка "не залишити цю ситуацію без уваги". "І сприяти недопущенню блокування роботи найбільшого у країні телеканалу, дати правову оцінку події. Вважаємо, що подібні факти тиску на ЗМІ не можуть мати місця у правовій державі", - вказується в заяві. У першій половині дня активісти цивільного корпусу "АЗОВ" заблокували вхід до телеканалу "Інтeр".

Нагадаємо, через скандал з телеканалу звільнили та депортували продюсера випускових новин Марину Столярову. 21 лютого, в момент, коли журналісти брали інтерв'ю в родичів Героїв Небесної сотні, продюсерка за кадром брутально вилаялася. Це потрапило в прямий ефір. Також виявилося, що Столярова симпатизує російським терористам на Донбасі, їздила до них, неодноразово фотографувалася. У 2014-му знімала пропагандистські сюжети для російського телебачення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...