"Інцидент доводить, що винищувачі Мiг - не г**но, тонуть добре": В мережі відреагували на нову бiду з путінським авіаносцем

Дотепники жартують, що у винищувача "дрова закінчилися під час польоту".

"Адмірал Кузнєцов". Фото: aif.ru.

У соціальних мережах продовжують жартувати про російський багатоцільовий винищувач четвертого покоління Міг-29 КУБ, який розбився при посадці на авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов". Новину про цю катастрофу активно коментують користувачі Twitter, передають Патріоти України.

"У Середземному морі розбився Міг-29 з "Адмірала Кузнєцова". Дрова скінчилися прямо під час польоту", — пишуть в Twitter Дядечко Шу. "Перший у світі авіаносець з підводними винищувачами. Кошмар НАТО", — сміються в Twitter РБ головного мозку. "Нафта висловлює солідарність з російським літаком і йде на дно", — додають у тому ж Twitter.

"Якщо російський винищувач, то спливе", "Інцидент доводить, що винищувачі Мiг не г**но, тонуть добре", "Перший у світі авіаносець на вугіллі з підводними винищувачами. Так правильніше", — коментують інші користувачі Twitter.

"Цікаво дізнаватися про ВЧОРАШНЮ аварію Міг-29 КУБ ВКС РФ не від офіційних осіб МО РФ, а зi ЗМІ США. Вату не можна хвилювати — велич похитнеться!" — зазначає в Twitter Злий Одесит. "Перший пішов. Скоро залишу Росію без літаків", — пишуть в Twitter Дональд Трамп, який ведеться від особи новообраного президента США.

"У Міг-29 закінчилися дрова на підльоті до авіаносця", — жартують у Twitter Санкційний фрукт. "Адже це еліта російських ВПС і найбільш підготовлені машини. Що ж тоді з іншими потенційними переможцями НАТО?" — запитують у Twitter Рогозін на орбіті.

Ось ще кілька яскравих жартів з соцмереж про НП на "Адмірал Кузнєцов".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...