"Йому було 32 роки": 3 лютого в Баштанці Миколаївської області відбудеться похорон загиблого в Авдіївці десантника (фото)

У нього залишилися дружина та четверо діток - три сини та донечка. Найстаршому хлопчику 10 років.

Сергій Пацула. Фото: соцмережі.

3 лютого в місті Баштанка Миколаївської області відбудеться похорон десантника 80-ї бригади Сергія Пацули, який загинув під Авдіївкою. Про це пише користувач Фейсбука Тетяна Барвінська, передають Патріоти України.

Вона зазначає: "Увага, Миколаївщина! Завтра, 3 лютого, в м. Баштанка в останню путь проведуть десантника, бійця 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Сергія Пацулу. Сергій загинув у ніч на 1 лютого 2017 р. поблизу с. Тоненьке (Ясинуватський район Донецька область), захищаючи Україну від ворога. Йому було 32 роки...

Прощання відбудеться за адресою вул. Баштанської Республіки, 40, районний будинок культури. Початок церемонії о 12:00. Хто може, прийдіть вшанувати пам'ять загиблого героя!

Пацула Сергій Васильович народився 18 вересня 1984 р. в м. Баштанка Миколаївської області. До війни працював на Баштанській птахофабриці. До війська мобілізований 11 серпня 2015 року, а через рік Сергій продовжив службу за контрактом.

Сергій Пацула нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно). У нього залишилися дружина та четверо діток - три сини та донечка. Найстаршому хлопчику 10 років. Вічна пам'ять і слава Герою!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...