"Йому треба було якось позбуватися від мене в Києві": Саакашвілі пояснив, навіщо Порошенко призначив його головою Одеської ОДА

Колишній голова Одещини та екс-президент Грузії також розповів, як президент саботував роботу його команди в Одесі.

Саакашвілі та Порошенко. Фото:kyrtag.kg

Екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розповів, навіщо президент України Петро Порошенко призначив його на посаду голови Одеської ОДА. Про це Саакашвілі завив в інтерв’ю виданню Цензор.нет, інформують Патріоти України.

"Йому треба було якось позбуватися від мене в Києві, і коли я сам запропонував свою кандидатуру на голову Одеської адміністрації, президент із задоволенням прийняв цю пропозицію", – сказав він.

Саакашвілі також розповів, як президент саботував роботу його команди в Одесі.

"Ця людина протягом 6 місяців не затверджувала трьох заступників голови ОДА з чотирьох. Блокував фонди на будівництво дороги, поки я намет не поставив і це не почало перетворюватися на скандал.

Президент із квітня 2016-го контролював уряд цілком. І тому те, що з квітня до серпня гроші не надавали на дорогу, цього домігся президент", – додав екс-голова Одеської ОДА.

На запитання, чи потрібен Україні новий Майдан, Саакашвілі відповів: "Зараз у нас жорстка криза, Порошенко управляє потоками, медіа, урядом, але він не керує країною. Країною зараз керує криза. А при владі немає гальм, і ця влада може зійти з дороги. Але я не вважаю, що потрібен ще один Майдан.

Я вважаю, що потрібно зробити заміну політичного класу на виборах. Привести до влади нову силу, яка наведе порядок. Влада, яка проведе структурні реформи протягом перших двох місяців. Потрібно взяти владу, а не провести чергову групу людей, у яких є гроші, щоб купити місця в парламентських списках для чергового раунду дерибану країни.

Україна ніколи не була так єдина як зараз. Але державу можуть будувати тільки ідеалісти з палаючими очима, а не бариги, які нишпорять по чужих кишенях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...