Історія про те, як у Харкові ледве не вбили "Гєпу та Допу": Геращенко подав до суду на Добкіна

Причиною позову стали висловлювання Добкіна про причетність Антона Геращенка до замаху на міського голову Харкова Геннадія Кернеса та на Михайла Добкіна.
Антон Геращенко. Фото: УНІАН.

Народний депутат, радник голови МВС Антон Геращенко готує позов до суду проти депутата Михайла Добкіна, передають Патріоти України.

Причиною позову стали висловлювання Добкіна про причетність Геращенка до замаху на міського голову Харкова Геннадія Кернеса та на Михайла Добкіна. "Подаю завтра позов про захист честі і гідності проти Михайла Добкіна за його абсурдні публічні звинувачення на мою адресу про нібито організації мною замаху на Геннадія Кернеса і спробу замаху на нього самого", – написав він у Facebook.

Геращенко припустив, що суд обере Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з заставою, яку він сплатить.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...