"Із відпусток були відкликані всі": Бойовиків в "ДНР" перевели в режим підвищеної готовності

Крім того проведено і заходи з підготовки до евакуації, вказівку щодо проведення такої ж підготовки було надіслано органам "місцевого самоврядування" Горлівки, Єнакієвого, Дебальцевого.

Бойовики "ДНР". Фото: Online.ua.

Від сепаратистів, які "звільнились із служби" вимагають повернутися назад. У Донецькій області у «ДНР» сепаратисти мобілізують всі «силові» структури. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" та народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Тимчук повідомив, що від бойовиків, які раніше звільнилися з "правоохоронних органів" і військових формувань "ДНР", вимагають повернутися на службу. "Із відпусток були відкликані всі бойовики, підрозділи приведені в повну бойову готовність. Всі воєнізовані формування "ДНР" і підрозділи "поліції" і "МГБ ДНР" переведені на казармений стан за місцем несення служби до особливого розпорядження", - повідомив він.

Окрім цього в "ДНР" і "ЛНР" всі органи "місцевого самоврядування", "цивільної оборони" та підприємства, що мають спецтехніку, з урахуванням бойових дій, переведені на режим роботи "підвищена готовність" (цілодобові чергування і повна взаємодія з "МНС" для усунення наслідків надзвичайних подій, що виникають). Крім того проведено і заходи з підготовки до евакуації, вказівку щодо проведення такої ж підготовки було надіслано органам "місцевого самоврядування" Горлівки, Єнакієвого, Дебальцевого.

Як повідомлялося раніше, у разі подальшого погіршення ситуації з безпекою не відкидається введення воєнного стану. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. При цьому він додав, що окремі країни можуть перебувати у стані війни, але воєнний стан може бути не введено. "Стан війни, введення воєнного стану, російська агресія – це різні поняття. Російська агресія вже є питанням набагато більшим, ніж війна, оскільки російська агресія ведеться не тільки мілітарними засобами, але за визначенням усіма засобами: і мілітарними, і гібридними", – сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...