"Как хорошо быть прокурором": Дружина Печерського високопосадовця похвалилася дорогими аксесуарами і закордонним відпочинком (фото)

На своїй сторінці в Instagram молода жінка постить фотографії з дорогих закордонних курортів, зокрема, з Франції і князівства Монако.

Прокурор з дружиною відпочивають у Парижі. Фото: соцмережі.

Молода дружина прокурора Печерського району міста Києва Ігоря Черновського разом з чоловіком, судячи з фото, дуже часто подорожують. Варто зазначити, що Печерський прокурор Черновський задекларував зарплату 5 тисяч гривень на місяць. Однак, судячи з його фото і фото його дружини, чоловік і жінка витрачають набагато більше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

На своїй сторінці в Instagram молода жінка постить фотографії з дорогих закордонних курортів, зокрема, з Франції і князівства Монако. Жінка, яка постить фото під ніком "dasha_dasha_ch", ділиться спільними фотографіями з чоловіком і демонструє дорогі аксесуари. Зокрема, годинник Apple Watch з Міккі Маусом.

Крім того, на кількох фото дружина Черновського позує з сумками від Prada і Louis Vuitton. Оригінальні моделі цих сумок коштують понад 29 тисяч і 62 тисяч гривень відповідно. За інформацією журналіста Дениса Бігуса, батько дружини Черновського - колишній прокурор Києва Анатолій Мельник. Мати двох дітей до 24 років встигла відкрити за 7 мільйонів власну фірму. Варто зазначити, що 24 березня дружина Черновського змінила налаштування приватності на своїй сторінці і закрила її для сторонніх.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...