Карма шахрая: Мавроді поховають на гроші колишніх вкладників "МММ"

Місце похорону одного з найвідоміших російських аферистів тримається в секреті.

Сергій Мавроді. Фото:2plus2.uaКолишній адвокат Сергія Мавроді, юрист Олександр Молохов, заявив про те, що засновника легендарної фінансової піраміди поховають на кошти колишніх вкладників "МММ". Про це сьогодні повідомляє Business FM, передають Патріоти України.

За словами Молохова, тіло Мавроді забрала з моргу його колишня дружина. «Матеріальну допомогу в похоронах організувала ініціативна група учасників "МММ", - сказав юрист, додавши, що місце похорону тримається в секреті.

"Мавроді буде похований не в загальній могилі. Хоча брат дійсно відмовився ховати його на сімейному цвинтарі на Хованському кладовищі, де поховані його батько і мати. З братом у нього були стосунки погані, вони посварилися ще в середині 90-х щодо перспектив розвитку тієї чи іншої "піраміди"", - сказав Молохов.

Мавроді помер в лікарні 26 березня у віці 62 років від серцевого нападу. Раніше Mash повідомляв, що тіло засновника «МММ» пролежало в морзі чотири дні і за ним ніхто не прийшов. Згідно із законом через сім днів після смерті Сергія Мавроді могли поховати в загальній могилі за держрахунок.

Сергій Мавроді створив найвідомішу в країні фінансову піраміду - МММ - ще в 90-і роки. Перший проект завершився для нього тюремним терміном. Вийшовши на свободу, Мавроді організував МММ-2011. В кінці травня 2012 року він заявив, що в системі почалася паніка і є проблеми з виплатами, після чого запустив новий проект - МММ-2012, а колишній - закрив. Незважаючи на те, що правоохоронні органи заявляли про порушення нових кримінальних справ, таких наслідків, як в 90-ті роки, дії пірамід не мали.

У 2015 році МММ знову відновлює свою активність. Банк Росії виступав зі спеціальним попередженням до росіян, застерігаючи громадян від вкладення коштів у піраміди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...