Кати на маразмі: Ветеран КДБ / СБУ хвалиться тим, що катував і вбивав українців (відео)

Соцмережі вражені розповіддю подібного "нешкідливого пенсіонера".

Дідусь із КДБ. Фото: скріншот з відео.

Журналіст Богдан Кутєпов зняв в Києві відео, на якому колишній співробітник КДБ розповідає, як розправлявся з журналістами. Відео Кутєпов розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Я вас всю жизнь паковал», — заявив чоловік журналісту. «Минута славы «ветерана КГБ / СБУ». Работа журналиста — собирать и распространять информацию. Но часто приходится терпеливо выслушивать тех, кого хочется просто «взять и у * бать», — прокоментував відео Кутєпов.

«Тварь. Ни одна революция достоинства не может считаться законченной, пока такие твари ходят по нашей земле. КГБшные твари и их безнаказанность — плевок в душу каждого нормального человека. Толерантность должна заканчиваться там, где начинаются эти твари. Циничные, ничего не боящиеся, упивающиеся своей беспредельной жестокостью и безнаказанностью.

Посмотрите, послушайте старика. Он в здравом уме, очень ясном и предельно четком даже в таком возрасте. Говоря о простреленном черепе человека, который ему не нравился, он не врет. До сих пор этот ветхий дед живет в своем мире, где он — заслуженный государственный человек, а все мы — лагерная пыль, ничто, недолюди. Если мы хотим перемен, нельзя обойтись полумерами. Нужна настоящая, а не потешная люстрация. Десятилетиями истреблявшие нормальных людей, твари не должны получать пенсию из наших налогов, иметь льготы по квартплате за наш счет. Они должны сидеть по норам и каждую ночь писаться от страха, что за ними придут и сделают с ними то же самое, что в свое время они делали с людьми», — написав в соцмережі киянин Сергій Марченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...