Хай циніки сміються: Вбитого друга Кернеса поховають поруч з матір'ю, біля могили якої його вбили через часті відвідини

Юрій Дімент декілька разів на тиждень відвідував могилу мами, вбивці цим скористалися. Хіба не гідна смерть для люблячого сина, не зважаючи на все інше?

Юрій Дімент та Геннадій Кернес. Фото: pravda.com.ua.

Похорон харківського підприємця Юрія Дімента, якого застрелили сьогодні вранці на місцевому кладовищі, відбудеться у понеділок, 29 лютого. Про це LB.ua стало відомо з власних джерел, передають Патріоти України.

52-річного Юрія Дімента, найближчого друга, соратника і партнера мера міста Геннадія Кернеса, розстріляли з автомата під час відвідин могили матері. Вбивство сталося на єврейській дільниці кладовища по вулиці Академіка Павлова. На його тілі виявили 12 кульових поранень, ще дві кулі потрапили в голову. В іншій частині кладовища був виявлений автомат, обладнаний полум'ягасником.

Вбивці було відомо, що Дімент регулярно приходить на могилу своєї матері, яка померла понад 15 років тому. Він відвідував кладовище щопонеділка, середи та п'ятниці, переважно в першій половині дня. Дімент ходив без охорони, часто його супроводжував тільки водій.

Кернес і Дімент дружили з ранніх років життя. Дімент був головним бізнес-повіреним і партнером харківського мера. У вузьких колах вважався кримінальним авторитетом і мав вельми специфічну репутацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...