Хакери з Лугандону зламали сайт РНБО України

Хакерська атака була потужною. Коли вдасться відновити роботу сайту, поки невідомо.

Російські хакери. Фото: www.securitylab.ru.

Хакери з тимчасово окупованих територій Донбасу зламали сайт РНБО. За попередніми даними, далі шлях веде до РФ, але цю інформацію ще будуть перевіряти. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на дані джерела в силових структурах, які відповідають за кібербезпеку. Новину передають Патріоти України.

"Вдалося простежити шлях хакерської атаки в напрямку РФ. Принаймні відомо, що атаку на сайт Інформцентру РНБО, після якої відбулася поломка, здійснили з окупованої території Донбасу. Далі шлях веде до РФ, однак він не один, і цю інформацію слід перевірити", - розповів співробітник силових структур журналістам.

Зазначається, що хакерська атака була потужною. Коли вдасться відновити роботу сайту, поки невідомо. Нагадаємо, сайт mediarnbo.org зламали вранці 30 вересня і поширили фейковую новину про нібито проведення термінового брифінгу представника МОУ з питань АТО Андрія Лисенка щодо катастрофи рейсу МН17.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...