Хатія Деканоїдзе пояснила, чому Грігалашвілі залишає посаду глави внутрішньої безпеки Нацполіції

Георге Грігалашвілі зосередиться на роботі з патрульною поліцією та атестаційному процесі.
Георге Грігалашвілі. Фото: telegraf.com.ua.

Георге Грігалашвілі пішов з посади керівника департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Про це на свої сторінці у "Фейсбуці" повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе, передають Патріоти України.

"Сьогодні я отримала величезну кількість дзвінків із запитанням: чому Георге Грігалашвілі йде з посади керівника департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Георгій не йде з нашої команди і буде займатися реформами поліції, а саме патрульної поліцією і атестаційним процесом", - написала Деканоїдзе.

Очільник Нацполіції зазначила, що Георгій буде підтримувати розпочаті реформи. Нагадаємо, 15 листопада 2015 року президент України Петро Порошенко підписав указ про надання громадянства України Георге Грігалашвілі. Пізніше він очолив департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...