"Хатія – це лише окремий прояв": Саакашвілі розповів про причини відставки Деканоїдзе

Міхеїл Саакашвілі заявив, що не раз обговорював із Деканоїдзе ситуацію, що реально офіс поліції так і не змінився.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: 112 Україна.

Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі вважає, що глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе правильно зробила, що заявила про свою відставку, бо в Україні почалося згортання реформ. Про це Саакашвілі заявив у ефірі телеканалу “112 Україна”, передають Патріоти України.

“Її (Деканоїдзе, – прим.) рішення було логічним, не спонтанним. Вона дуже вдумлива, серйозна людина. Для мене не менш серйозною була відставка сьогодні Юлії Марушевської. Я вважаю, що це не спонтанно і цьому є свої причини. Причини криються в тому, що в Україні кілька місяців тому почалося згортання реформ. Тому Хатія – це лише окремий прояв”, – вважає він.

Саакашвілі заявив, що не раз обговорював із Деканоїдзе ситуацію, що реально офіс поліції так і не змінився. “Є окремі зміни. Ніхто з моєї української, грузинської команди не став частиною цього болота, ніхто з них не прийняв брудні правила гри, ніхто з них і на гарматний постріл не підпустив будь-які корупційні пропозиції. Цим ми й відрізняємося. Те, що Хатія пішла, вона правильно вчинила”, – сказав Саакашвілі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...