Хіти тижня. Через кошенят: Навколо відомої української телеведучої розгорівся новий скандал (фото)

Відому українську телеведучу Ольгу Фреймут в мережі звинуватили в тому, що вона бездумно роздавала під будівлею Верховної Ради України безпорадних маленьких кошенят.

Ольга Фреймут

Про це розповіла очевидець Оксана Краснова на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"І тут мене бомбонуло. Тільки що ця афігевша Фреймут приперлась під Верховну Раду з кошиком крихітних кошенят, яких вона пхала всім депутатам поспіль. Живих маленьких котейок!" – повідомила очевидець.

Вона також опублікувала фото з місця події. Варто зазначити, що обличчя ведучої на знімку не видно.

"Вона впихувала в руки зовсім незнайомим людям і спокійнісінько відвалювала далі. Один мужик взяв кошеня, як кульочок з сміттям, і з огидою поніс кудись. Їх же спокійно можуть викинути прямо там!" – зазначила автор публікації.

"А вони такі крихітні, тільки очі відкрилися! Як можна впихати беззахисних тварин всім підряд?! Це ж невідомо хто! Вона махала цими кошенятами, як мотлохом, як ганчірками! Її зовсім не цікавило, що з ними буде далі. Це просто дно", - обурилася жінка.

"Я там мало не розплакалася. Безсовісна. Сутність людини визначається її ставленням до наших менших братів. З Фреймут мені тепер все ясно", - написала Оксана Краснова.

Нагадаємо, до двох коментаторів із соцмереж, які залишили невтішні відгуки під фото Ольги Фреймут, зірка приїхала прямо на роботу - з'ясувати, чому вони так про неї думають.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...