Хіти тижня. Дорога в пекло: Українські бійці на Донбасі "підсмажили" російських окупантів (відео)

Дрони ЗСУ відмінно справляються з розвідувальними операціями. Дають точну наводку для артилерії, також фіксують результати роботи наземних сил.

Сили операції Об'єднаних сил на Донбасі прямим попаданням знищили БМП російських окупантів, з гордістю інформують Патріоти України. Ворог вів вогонь з укріпленої позиції окупантів по захисникам України. Однак неминуча кара спіткала його раніше, ніж окупанти сподівались. Пересувні крематорії Шойгу залишились без роботи.

Відео влучного пострілу опублікував військовий оглядач Дмитро Путята.

Трохи пізніше на сторінці 93-ї бригади ЗСУ у Фейсбуці з'явилося своє пояснення, що відбулося під містечком Моспине, Донецької області:

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...