Секрет малосольних огірків: щоб вони вийшли хрусткими та ароматними, треба неодмінно додати листя хріну, смородини та вишні, передають Патріоти України.
Малосольні огірки - інгредієнти:
1,5 кг огірків
5-6 зубчиків часнику
3-4 бутони гвоздики
4 ст. л. солі
1-2 листки хріну
3 листочки вишні
5-6 листочків смородини
лавровий лист
3 гілочки кропу
8-10 горошин духмяного перцю
2 л води
Малосольні огірки - приготування:
Відбери потрібну кількість невеликих за розміром огірків. Вимий, обсуши й відріж кінчики. Часник розділи на зубчики й почисти. Зелень ретельно вимий.
Вклади огірки в чисту стерилізовану банку, чергуючи їх зеленню та часником. Вкладай огірки вертикально.
Додай у каструлю з водою сіль, перець, гвоздику та лавровий листок. Постав на вогонь і доведи до кипіння. Залий киплячим розсолом огірки, накрий банку рушником і залиши в теплому місці.
Наступного дня твої малосольні огірочки будуть готові.
На сесії Парламентської асамблеї НАТО мав бути Петро Порошенко – як учасник делегації.Але офіс Зеленського з підручними з керівництва ВР вирішили його не пустити. От просто тому, що так вирішили.Тепер члени делегації – «слуги» скаржаться, що засідання ...
Підхід росіян до переговорів не дивує. Від незмінний з монгольських часів. Орду не можливо вмовити чи улестити – її можливо лише зупинити, і не давати прийти знову. І тільки так вона впаде від внутрішніх протиріч і труднощів.Окремої уваги потребує нато...