Хіти тижня. "Диявольський мутант": На одній з філіппінських ферм на світ з'явилося надзвичайне створіння (фото, відео)

Жителі села вважають це поганим знаком...

На одній з ферм у філіппінській провінції Султан-Кударат на світ з'явилося надзвичайне створіння. У кози, якій довелося робити операцію кесаревого розтину, народилося двоє дитинчат. Один з них був звичайним козеням. А інший - перелякався місцевих жителів неймовірним чудовиськом, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror.

Він був повністю позбавлений шерсті і виглядав наполовину свинею, наполовину - людиною. За словами 40-річної господарки ферми Джозефін Репік у дивної істоти був навіть «людський пупок».

Жителі села вважають це поганим знаком. Вони вважають, що «диявольський мутант» може бути ознакою прокляття, насланого на сім'ю фермера. «Ніхто не знає, що це. Але це не коза. І це лякає», - каже Джозефін.
Обидва дитинчати і їх матір-коза померли після пологів. Зоолог Агапіта Сальсес з Університету Філіппін Діліман каже, що у ембріона могла бути генетична мутація. Можливо також, що вагітна коза могла через комариний укус заразитися вірусом лихоманки Ріфт-Валлі, яка могла викликати аномалії розвитку плода.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...