Хіти тижня. Фліртувала з усіма підряд, "спалилася" дуже просто: Подробиці діяльності російської шпигунки Бутіної у США

Є підозри, що шпигунка також причетна до можливого фінансування Кремлем передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа. Якщо це підтвердиться, йому не уникнути імпічменту.

Російська шпигунка Марія Бутіна. Фото:Politeka

Росіянка Марія Бутіна, заарештована в США, "спалилася" на тому, що намагалася вивідати у правозахисників їх стійкість до кібератаки. Увага на важливу новину про Бутіну звернув політичний telegram-канал "Бойлерная", зазначають Патріоти України.

Варто відзначити, що Бутіну заарештували у Вашингтоні 16 липня за те, що та вела незаконну діяльність агента в США. Вона впроваджувалася в американські організації та вербувала високопоставлених осіб для Кремля. Виявилося, що вона ще й працювала на кремлівські спецслужби. Її викрили в контактах з іншими російськими шпигунами.

За даними telegram-каналу, попалася шпигунка досить банально. "Вона відкрито дізнавалася у американських правозахисних організацій, наскільки вони сприйнятливі до комп'ютерних зломів", - розповіли блогери, уточнивши, що одна з організацій запідозрила недобре і поскаржилася ФБР.

З'явилася цікава інформація і про "амурні справи" Бутіної. "Бутіна спала з Полом Еріксоном, який працював на республіканців і дуже розраховував потрапити в перехідний штаб Трампа, але його забракували силовики через сумнівні зв'язки. Бутіна взагалі фліртувала з усіма підряд, поки ошивалася на республіканських заходах", - повідомив telegram-канал, уточнивши, що американським політикам вона активно "вішала локшину на вуха".

Так, дівчина розповідала, що нібито очолює в РФ опозиційний путінському режиму рух "Право на зброю". В "Болерной" запевняють, що ФБР має листуванням Бутіної з російськими кураторами. Теперь їй загрожує не 5, а 15 років в'язниці.

Є підозри, що вона також причетна до можливого фінансування Кремлем передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа. Якщо це підтвердиться, йому не уникнути імпічменту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...