Хіти тижня. Як Росія нову ракету у космос запускала (фото, відео)

На казахському космодромі "Байконур" 3 грудня 13.30 за київським часом стартував запуск ракети-носія "Союз-ФГ" з космічним кораблем "Союз МС-11".

Відеотрансляція йшла на YouTube-каналі Космічного центру "Южный", передають Патріоти України.

Екіпаж корабля складається з російського космонавта Олега Кононенка, астронавта з Канади Давида Сен-Жака і американки Енн Макклейн. Стиковка "Союзу МС-11" з МКС запланована о 19.38 за київським часом.

Під відео трансляції коментатори поцікавились, чи не впаде ракета, як це вже бувало раніше.


О 13.30 по Києву ракета-носій "Союз-ФГ" з транспортним пілотованим кораблем "Союз МС-11" і новим екіпажем МКС стартувала з космодрому Байконур. Від неї успішно відокремилися всі три ступені. В результаті ракета вийшла на орбіту. Стиковка корабля "Союз" з МКС запланована на 19:35 київським часом. О 22:30 учасники експедиції повинні вийти на зв'язок із Землею.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...