Хіти тижня. Ідеальна білкова вечеря: Продукт, який попередить 7 серйозних недуг

Організм легко засвоює домашній сир, який є ідеально збалансованим продуктом харчування.

Домашній сир - джерело кальцію та фосфору. Фото: GOROD.cn.ua

Домашній сир – це чудовий збалансований продукт харчування, який легко засвоює організм. І його особливо корисно споживати на вечерю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сosmo.

Домашній сир – ідеальна білкова вечеря. Споживання сиру сприяє профілактиці таких страшних недуг як туберкульоз, малокрів'я, захворювання печінки, атеросклероз, захворювання підшлункової залози, нирок та шлунково-кишкового тракту.

Окрім того, цінні властивості сиру покращують обмін речовин, а це попереджає ожиріння. Молочний білок домашнього сиру має хорошу поживну цінність. А ще цей продукт – багате джерело кальцію і фосфору, які суттєво позитивно впливають на стан волосся, зубів, нігтьових пластин, кісткової тканини і нервової системи.

Опублікував: Інна Мартинчук

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...