Хіти тижня. Імовірний плацдарм Третього Рейху: У льодах Антарктики ентузіасти побачили німецького підводного човна (відео)

Любителі, які проводять вивчення супутникових знімків, знайшли на їхню думку німецький підводний човен періоду Другої Світової класу «Атлантичні». Ці судна могли долати відстань в тисячі кілометрів на дизельних двигунах, з таємною дозаправкою від танкерів

На користь версії грає й той факт, що згаданий об'єкт локалізовано в районі Землі королеви Мод, яка на думку конспірологів була зоною німецьких військових експедицій і мала первісну назву «Нова Швабія», зазначають Патріоти України.

Власне дослідження опублікував на YouTube користувач під ніком MrMBB333. Аналізуючи кадри сервісу, він прийшов до висновку, що прихований під крижаним покривом предмет сріблястого кольору не що інше, як субмарина нацистського флоту.

«Якщо подивитися на верхню частину, то можна помітити щось забарвлене в сріблястий колір. Структура цього предмету створена штучним шляхом. Не можу стверджувати, що це підводний човен, але дуже схоже», - прокоментував своє відео конспіролог.

В якості підтвердження в ролику наведені макети та фотографії різних моделей підводних кораблів. У той же час на думку істориків, до сих пір немає переконливий доказів існування німецьких антарктичних баз після 1943 року. Справа в тому, що з того момент Атлантичний океан повністю контролювали сили союзників - США і Британії. Також Німеччина з середини 1943 року почала посилено берегти ресурси і не розпорошуватися на масштабні проекти за межами територій головних битв Рейху. Блокада союзників ,тим не менш, не завадила прориву німецьких субмарин до Південною Америки, після падіння держави Гітлера.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...