Хіти тижня. Кримський міст... залишає півострів: З'явилась шокуюча новина для окупантів

Конструкція не витримує навантаження.

Керченський міст не витримує автомобільного навантаження, хитається і трясеться. За словами експертів, це посилюється через сейсмологічну ситуацію в регіоні, передають Патріоти України.

Коли міст відкрили, навколо нього розгорілися дискусії серед різних експертів. До них приєдналися місцеві жителі. Вони не вірять у безпеку Кримського мосту. Такої ж думки і цілий ряд фахівців. Вони вважають, що міст може не витримати негоду, сильний вітер і шторм.

За словами місцевих жителів, міст буквально тріщить по швах. Говорячи про його реальний стан, вони відзначили, міст не витримує ваги машин, які по ньому проїжджають. Наприклад, на в'їзді до Керчі на вулиці Чкалова Кримський міст буквально відходить від територій півострова.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...