Хіти тижня. Марширувати під вогнем терористів: У мережі показали відео розстрілу військових на параді в Ірані

Невідомі відкрили вогонь на військовому параді в місті Ахваз на південному заході Ірану, через що десятки військових загинули та отримали поранення.

На даний момент дані про загиблих і поранених різняться. Так, попередньо загинули десять військових і не менше двадцяти отримали поранення, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Уточнюється, що озброєні чоловіки були одягнені у військову форму і стріляли з парку, який розташований поблизу місця проведення параду. Стрілянина тривала близько десяти хвилин, але вже зараз служби безпеки контролюють ситуацію. Не виключається, що за атакою можуть стояти ісламісти.

При цьому, як передає Telegram-канал Mash, військові не відразу зрозуміли, що по них стріляють і кілька секунд продовжували марширувати під вогнем терористів. Додамо, що кількома загальнонаціональними парадами в Ірані відзначають річницю початку війни 1980-1988 років з Іраком.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...