Хіти тижня. "На матір дуже схожа": Донька Путіна засвітилася на телебаченні

Всім давно відомо, що президент Росії Володимир Путін ретельно приховує за сімома замками своїх дітей. Багато журналістів намагалися дізнатися, де його дочки і чим вони займаються, однак результат не завжди відповідав дійсності.

23 липня на одній зі сторінок в Twitter блогер Мілена Мітіна опублікувала фото, на якому зображена дочка президента РФ Марія Воронцова, передають Патріоти України.

Відзначається, що засвітилася Воронцова на російському телеканалі "Росія 1", коли давала коментар журналістам програми новин "Вести".

За словами блогера, дочка Путіна в сюжеті програми представлена як дитячий ендокринолог і науковий співробітник Федеральної державної бюджетної установи "Ендокринологічний науковий центр" МОЗ РФ.

Як пізніше дізналися журналісти, зйомка велася у Володимирській області. У коментарях до посту користувачі соцмережі відзначили схожість Марії з її матір'ю, Людмилою Очеретною (до розлучення вона носила прізвище Путіна).

У мережі вже прокоментували цей знімок, назвавши це провалом Путіна. "На Людку похожа внешне, не на папаню", "Это провал", ― подумал Штрилиц", "Дочь Путина в Вестях", - пишуть користувачі інтернету.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...