Хіти тижня. Не для людей зі слабкими нервами: У Бразилії впав палаючий хмарочос (фото, відео)

За попередніми даними, в результаті події загинула одна людина, троє зникли безвісти. У той же час за словами очевидців, в момент руйнування в будівлі на верхніх поверхах залишалися люди.

Скріншот

У бразильському Сан-Паулу в результаті пожежі обвалився багатоповерховий житловий будинок. За інформацією місцевих ЗМІ, інцидент стався у вівторок, 1 травня. У мережі також з'явилося відео моменту обвалу конструкції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.


"Свидетели рассказали, что после начала возгорания слышали крики о помощи. Власти также опасаются, что число жертв может оказаться гораздо большим.

По информации местных СМИ, здание много лет было заброшено. Согласно других данных, в доме было зарегистрировано 50 семей, а пустовавшие квартиры занимали бездомные".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...