Хіти тижня. Не домовились з африканцями: Росія вляпалась у черговий кокаїновий скандал. Затримано корабель з 9,5 тоннами вірогідно венесуельського "щастя"

Схема накрилась через незаплановану зупинку корабля у "непідмазаному" порту.

Влада Кабо-Верде затримали 11 російських моряків, повідомили в посольстві РФ в цій острівній державі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Ми знаходимося в тісному контакті з органами слідства, безпосередньо з затриманими», - сказав представник дипмісії.

За даними «Морського бюлетеня», судно ESER під прапором Панами прямувало з цієї країни в Марокко і зробило зупинку в порту Прая в Кабо-Верде після того, як помер один з членів екіпажу. Тоді місцева поліція виявила на борту 9,5 тонн кокаїну.

«Попередня така інформація є», - відповів представник посольства на питання, чи підозрюють затриманих у контрабанді наркотиків.

На фотографіях, наданих поліцією, видно велику кількість цеглообразних згортків, загорнутих в пластик і мішковину, передає Reuters. У правоохоронних органах розповіли, що отримали попередження від центру, який координує антинаркотичну діяльність семи країн ЄС. Там сказали, що судно, можливо, перевозить незаконні речовини.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...