Хіти тижня. Нова українська зброя: Що треба знати про БМП "Кевлар-Е" (фото)

Jane`s 360 опублікував зображення нової бойової машини піхоти від компанії Укріннмаш на базі шасі від 2С1 – “Кевлар-Е”.

На цьому БМП замість 122-мм гармати зроблена надбудова для збільшення висоти десантного відділення та встановлений бойовий модуль “Штурм” з 30-мм автоматичною гарматою, передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

Бойова машина піхоти “Кевлар-Е”

Екіпаж бойової машини – 3 особи:

  • командир машини
  • навідник
  • механік-водій

Також ця БМП може брати до 6 осіб десанту.

Нещодавно в мережі з'явився інший проект цієї компанії під назвою “Кевлар”, що був продемонстрований під час минулорічної виставки “Зброя та безпека 2017”, на якому планувалось встановлювати силові установки Cummins. Тому очікується, що на бойову машину “Кевлар-Е” також планується встановити цей двигун. Що забезпечить швидкість 70 км/год по шосе.

Приватна корпорація «Укріннмаш» об’єднує ряд машинобудівних підприємств Харківщини та України, що спеціалізуються в основному на випуску деталей для сільськогосподарської, комунальної та військової техніки.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...