Хіти тижня. Перші леді "в тіні": З ким зраджували законних дружин президенти (фото)

Коли відомий політик скаче у гречку та на цьому попадається, це не може не стати пікантною сенсацією.

Коханки Януковича та Путіна. Ілюстрація:ТаблоїдДнями американська порнозірка Стормі Деніелс на весь світ розказала, як шльопала нинішнього президента США Дональда Трампа та як займалася з ним незахищеним сексом, поки вдома на мільярдера чекала дружина Меланія та крихітний син. Про це пише Таблоїд, передають Патріоти України.

На жаль чи на щастя, далеко не всі коханки сильних світу цього такі балакучі. Але коли відомий політик скаче у гречку та на цьому попадається, це не може не стати пікантною сенсацією.

Звісно, Стормі - найяскравіша з коханок політиків. Але й інші теж нівроку...

Ми вирішили згадати найяскравіші "таємні лав-сторі" минулих років.

Із найбільшим співчуттям за пригодами Трампа нині, мабуть, спостерігає Білл Клінтон, і дякує Богові, що в його часи принаймні ще не було соцмереж, і на нього не малювали образливі фотожаби.

Адже в 1998-му році гарячою темою був його оральний секс зі стажеркою Білого дому Монікою Левінскі та доказ – сукня жіночки в плямах президентської сперми.

Юна Моніка працювала в Білому домі

Між іншим, дружина Білла, Гілларі не жаліє, що пробачила йому зраду. Щоправда, навіть покаявшись, задивлятися на гарних жіночок Клінтон так і не перестав.

А от хороший урок із конспірації обом американцям міг би дати їхній український колега, екс-президент Віктор Янукович. Адже про те, що крім офіційної дружини Людмили, яка кликала його "батя", в нього є ще одна, ніхто не здогадувався до самої втечі "гаранта" з України в 2014-му році.

У Януковича в Межигір'ї жили страуси та коханка Люба

Саме цю жінку, Любов Полежай, Янукович і прихопив із собою до Росії. З Людмилою він розлучився лише потім.

Причарувати Володимира Путіна мріє чимало російських жіночок, але зась: подейкують, місце поруч із політиком, який розлучився з дружиною в 2014-му, вже багато років як застовпила гімнастка Аліна Кабаєва. Вона буцімто навіть народила йому трьох дітей, яких була змушена записати на свою сестру і офіційно стати тіткою, а не мамою.

Кабаєвій не вдалося затягти Путіна до РАГСу

Утім подейкували, що однієї Аліни Путіну виявилося недосить. У "гарем" російського керманича, зокрема записували московську студентку, котра позувала для календаря з Путіним, а потім зненацька стала власницею елітної нерухомості, і колишню дружину медіамагната Руперта Мердока Венді Денг.

Студентку Алісу теж записували в коханки Путіна

Нещодавно ж на свій роман із президентом Росії натякнула американська секс-бомба Памела Андерсон.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко одружений із вчителькою білоруської мови Галиною з 1975-го року. Але це не завадило йому завести позашлюбного сина Миколу, якого постійно бачать поряд із батьком навіть на офіційних заходах.

У 2008-му році Олександр Григорович офіційно визнав, що Микола народжений не у шлюбі, але ім’я його матері не назвав. Однак усі впевнені, що третього нащадка Лукашенку народила його особиста лікарка Ірина Абельська, яка тривалі роки була його коханкою.

Ірина Абельська (ліворуч) - мати молодшого сина Лукашенка? Фото "Комсомольской правды"

А нещодавно у мережі з’явилися чутки, що в білоруського лідера нова дама серця – 21-річна майбутня фінансистка Крістіна Неверо.

Цю молоду красуню останнім часом постійно бачать поруч із Лукашенком

Історія секс-пригод колишнього прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі тягне на цілий роман. "Природжений спокусник", як сам він називає себе в автобіографічному романі, мав цілу низку скандальних романів та багаторічну судову тяганину, яка закінчилася виправданням політика.

Все почалося у далекому 2011-му, коли Берлусконі осудили за секс із 17-річною танцівницею на прізвисько Рубі. Тоді серцеїду було вже 74, і казали, що він здатен кохатися 5 разів на день. Він ще насмілювався жартувати про секс із 70 відсотками італійських жінок. За деякими підрахунками ненаситний герой-коханець витратив 3 мільйони євро на танцівниць, актрис, телеведучих тощо. Та, за чутками, 500 тисяч євро Берлусконі заплатив сутенерам за мовчання.

Через велелюбного Берлусконі пройшло безліч жінок, але саме Рубі знає весь світ

Саме через секс-скандал у листопаді 2011-го прем’єр подав у відставку та потонув у вирі численних судових справ. А у 2012-му він взагалі зміг заручитися з жінкою, на 50 років молодшою за нього. Але ім’я марокканки Каріми аль-Маруге або Рубі тепер назавжди пов’язане з Берлусконі. Хоча жінка у 2013-му влаштувала протест і заявила, що ніколи не мала сексу з ним.

У 2015-му політик завів собі Instagram, де постив фото з 29-річною коханкою Франческою. А торік він узагалі подався у захисники тварин та закликав до вегетаріанського Великодня.

А от екс-президента Франції, Франсуа Олланда кілька років тому підвела його романтична натура: політик через весь Париж ганяв на скутері до акторки Жюлі Гайє.

Між іншим, бодай трохи тодішню цивільну дружину Олланда, Валері Тріервейлер має втішити те, що її книга про життя з президентом стала бестселером, а сама вона - заможнішою за велелюбного екса.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...