Хіти тижня. Продавали через інтернет: У Житомирській області випадково знайшли 200 одиниць військової техніки (фото)

Встановлюється, кому належить техніка і чи перебуває вона на обліку у військових частинах.

Знайдена поліцією техніка. Фото: НПУ

У Житомирській області правоохоронці, розслідуючи пошкодження магістрального нафтопроводу, вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки і транспортних засобів, повідомляють Патріоти України. Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Протягом двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі і вилучено майже 200 одиниць, підготовлених до продажу.

"Серед виявленої техніки - БТР, БМП, ЗІЛ, "Урали", ГАЗ, кунги, причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками й інша техніка, у т.ч. для транспортування людей сушею і водою. Також вилучено значну кількість запчастин до них, акумуляторні батареї, шини й інше", - повідомляють на сайті поліції.

Встановлюється, кому належить техніка і чи перебуває вона на обліку у військових частинах.

Також з'ясувалося, що в інтернеті фізособа розмістила оголошення про продаж цієї техніки.

Санкціоновані обшуки були проведені за кількома адресами, де зберігалися транспортні засоби. Крім самої техніки, були вилучені документи про її походження. Зазначену в них інформацію перевіряють.

Порушено справу за ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Поліція ініціювала накладення арешту на знайдену техніку до з'ясування всіх обставин.

Опублікував: Інна Мартинчук

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...