Хіти тижня. "Примадонна в угарі": Спливло раритетне фото Пугачової напідпитку

У мережі показали рідкісне фото примадонни радянської та російської естради, легендарної співачки Алли Пугачової, на якому вона зображена, ймовірно, трохи напідпитку.

Алла Пугачова

Так, Аллу Борисівну сфотографували під час застілля. На фото вона зображена з подругою. Знімок опублікував Telegram-канал History Porn, передають Патріоти України.

ПІд фотографією вказано, що події відбувалися майже три десятки років тому, в 1990-му році. Подруга Пугачової зображена з келихом в руці, а по міміці самої примадонни можна судити, що знаменита співачка вже напідпитку, тим більше, що тоді артистка не приховувала своєї любові до міцних напоїв.

Опублікував: Олег Устименко

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...